Sweetdeal

Sweetdeal ejes af Berlingske Media og er en af de større aktører inden for tilbudssider og har også rigtig mange besøgende. Konceptet på Sweetdeal er ligesom så mange andre tilbudssider, at kunne tilbyde lækre deals til små penge. Også her gælder reglen om at et vist antal mennesker skal vise interesse for dealen for at det bliver aktivt, så her er det også vigtigt at dele hvis du ønsker at gøre brug af en af de gode sweetdeals.

På Sweetdeal kan man hurtigt fornemme at de er en af de større sider eftersom de har hele 33 byer du kan vælge at tilmelde dig. Det vil altså sige at du selv bestemmer hvilken by eller byer du ønsker at modtage sweetdeals fra.

Hos Sweetdeal kan du få gode tilbud på alt lige fra et besøg på en lækker restaurant, ansigtsbehandlinger, teaterbilletter, oplevelser der får adrenalinet frem i kroppen og mange andre ting. Sweetdeal arbejder ud fra tesen "De fleste kan godt lide at lave en god deal" og den tese er der vist ingen der kan modsige sig.

Deals fra Sweetdeal

Sweetdeal

Brunch som du ikke har prøvet det før! Hyggelige "Namaste Nepal" tilbyder, som noget helt nyt, autentisk nepalesisk brunch. Du får en herlig brunch med spændende retter fra det nepalesiske køkken for kun 59 kr. per person.

59 kr.
Værdi: 135 kr. (Spar 56%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Bliv glad for dit spejlbillede. Få en autoriseret Botox-behandling, eller den helt nye Mega Mesoterapi, og slip de irriterende bekymringsrynker, 'kragetæer' eller pandelinjer. 'Alfa Omega Klinikken' midt i København, sikrer dig et professionelt forløb, uden fare for at du mister din naturlige mimik.

1295 kr.
Værdi: 2600 kr. (Spar 50%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Tag en pause midt i solskinnet og vælg blandt mange lækre nydelser hos den charmende Olde's Kaffetaar på Nansensgade. Her er kvalitet, økologi, kaffe og the i højsædet, og du inviteres indenfor i hyggelige omgivelser til det halve af prisen. Vælg frit mellem mange kaffer mm. samt 1 scone, 1 kanelsnegl eller 1 brusebadsbolle.

30 kr.
Værdi: 61 kr. (Spar 51%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Få en sanseoplevelse ud over det sædvanlige med et besøg på den ikoniske livsstilsmesse på Ledreborg Slot. Her kan du gå på opdagelse i mad, mode, nyheder til hus, have og meget mere.

59 kr.
Værdi: 125 kr. (Spar 53%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Tag en date under armen, og besøg Café CiCi på Frederiksberg, lige ved de smukke søer. Her kan i nyde en smagfuld 3-retters middag for to, i den uformelle diner-inspirerede atmosfære.

169 kr.
Værdi: 680 kr. (Spar 75%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Bliv sommerklar med dagens deal fra Exuviance Wellness, som er dit 100% naturlige alternativ til plastic kirurgi. Du får 75 min. SUPER FACE LIFT inkl. guldmaske og lift massage med Resolution 7.

399 kr.
Værdi: 895 kr. (Spar 55%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Bliv sund og sommerslank med et online slankeklub medlemskab hos den populære danske diætist Lene Hansson. Du får e-bog, masser af opskrifter, opbakning, råd og vejledning. Slankeklubben har i forvejen mere end 7.000 medlemmer!

99 kr.
Værdi: 299 kr. (Spar 67%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Klar til sol og strand, eller vil du have lidt hjælp til at få strammet figuren op? Hos Star Shape på Nørrebro kan du hoppe i slankemaskinen med et 10-turs klippekort til den revolutionerende T-II behandling, hvor lufttryk og fjern infrarød varme påvirker din krops forandring.

1495 kr.
Værdi: 4000 kr. (Spar 63%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Bliv klar til sommer, sol og bikini med en voksbehandling hos professionelle 'Salon B Nice' i hjertet af København. Der er frit valg blandt 4 forskellige voksbehandlinger, så der er helt sikkert noget, der passer til netop dig.

195 kr.
Værdi: 495 kr. (Spar 61%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Today's Deal: Nyd byens mest charmerende tre-retters menu hos Aperitivo, Halmtorvets hyggeligste italienske spisested, centralt i København, men endnu uopdaget af mange Københavnere. Gælder for to personer!

199 kr.
Værdi: 400 kr. (Spar 50%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Populære Mon Amour i Skindergade slår dørene op til deres 'Patissier & Glacier" - et hvinende uimodståeligt univers af kulørte kagekreationer og økologisk is, som får dit franske prinsessehjerte til at slå dobbeltslag.

50 kr.
Værdi: 100 kr. (Spar 50%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Bliv klar til sommer, sol og bikini med en voksbehandling hos professionelle 'Salon B Nice' i hjertet af Købenahvn. Der er frit valg blandt 4 forskellige voksbehandlinger, så der er helt sikkert noget, der passer til netop dig.

195 kr.
Værdi: 495 kr. (Spar 61%)
Se dagens deal
Sweetdeal

X'erne er en irriterende tøj faktor. Kunne du tænke dig at krybe ned i andre bogstaver i alfabetet; L, M eller S, så hop med på 5 ugers top motiverende udendørs SOFT bootcamp sammen med din inspirerende Personlige Træner Christin Sommer.

895 kr.
Værdi: 2295 kr. (Spar 61%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Giv slip på smerter, sygdomme og allergi: Anerkendte Qi-akupunktur på Østerbro kortlægger og punkterer problemerne med den klassiske behandlingsform, der har 5000 år og beviselige resultater på bagen.

149 kr.
Værdi: 350 kr. (Spar 57%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Få hjælp til et langt og sundt liv med de bedst mulige helbredsmæssige betingelser for dig. Bestil et helbredstjek ved en privat lægeklinik, og få kortlagt din helbredstilstand, så du kan holde dig rask og undgå livsstilsygdomme.

1125 kr.
Værdi: 2250 kr. (Spar 50%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Coco Chanel sagde: "En kvinde som klipper sit hår, ændrer sit liv". Hvad end du er mand eller kvinde, kan du starte et spritnyt kapitel med klip, farve og skønhed hos trendy 'HairJuice' i Klosterstræde - priser fra kr. 249.

249 kr.
Værdi: 525 kr. (Spar 53%)
Se dagens deal
Sweetdeal

X'erne er en irriterende tøj faktor. Kunne du tænke dig at krybe ned i andre bogstaver i alfabetet; L, M eller S, så hop med på 5 ugers top motiverende udendørs SOFT bootcamp sammen med din inspirerende Personlig Træner Christin Sommer.

895 kr.
Værdi: 2295 kr. (Spar 61%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Christianshavns ikoniske sushihule - Sushi Saiko i Torvegade - ruller helt eksklusivt deres første deal nogensinde. Vælg mellem en hverdags- eller gourmetmenu til 2, som kan nydes i den stilfulde restaurant eller to-go.

179 kr.
Værdi: 365 kr. (Spar 51%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Smagen af Italien forfører hos Ristorante Carino i Abel Cathrines Gade. Nyd 3 retter fra primo over secondi til dolce i sydlandske og stemningsfulde omgivelser - oplagt som optakt til en aften i teatret eller biografen.

149 kr.
Værdi: 331 kr. (Spar 55%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Tag med på en munter byvandring gennem Vesterbros forlystelsesliv sammen med forfatter og arkæolog Hanne Fabricius, der fortæller levende om gæstgiverierne, værtshusene, ølhallerne, krohaverne med gynger og karruseller, varieteerne og danse- og sangerindesalonerne.

99 kr.
Værdi: 200 kr. (Spar 51%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Gør tandsættet og samvittigheden en tjeneste med et eftersyn inkl. tandrensning, røntgen og rådgivning hos Platan Tandklinik på Vesterbro. De erfarne tandlæger skaber en tryg atmosfære, hvor du er i centrum.

199 kr.
Værdi: 675 kr. (Spar 71%)
Se dagens deal
Sweetdeal

La Locanda Il Nuovo ved Strandvejen i Hellerup sprudler af fornyet gastronomisk livskraft. Det nye køkkenteam skaber italiensk velsmag med med et nordisk gourmet-twist, og frister her med dagens 4-retters tavlemenu.

199 kr.
Værdi: 399 kr. (Spar 50%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Sæt tænderne i Danmarks nye store takeaway-portal Hungry.dk, som udrydder køkkenstress og knurrende maver. Vælg og vrag blandt hundredevis af restauranter landet over med et gavekort til under halv pris.

35 kr.
Værdi: 75 kr. (Spar 53%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Populære Jakob's Bageri på Holmbladsgade sprænger prisen på en kæmpe jordbærtærte til tolv personer, og sikrer kolonihavestemning i hver eneste bid med søde, røde bær, 70% chokolade og vidunderlig vaniljecreme.

139 kr.
Værdi: 288 kr. (Spar 52%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Michelin-erfaring, klassisk kogekunst og sjællands smukkeste Øresunds-udsigt smelter sammen på nyåbnede GOSP i Skodsborg - i sandhed et GOdt SPisested! Restauranten forfører her med 3 lækre retter.

169 kr.
Værdi: 335 kr. (Spar 50%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Rigtige mænd får serviceeftersyn på udseendet hos anerkendte Men's Room, der nu har ny stor Hellerupafdeling. Du, din kæreste eller farmand får en pakke med 1,5 times intensiv ansigtsbehandling og håndpleje.

449 kr.
Værdi: 910 kr. (Spar 51%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Fedtsugning uden indgreb og smerter!? Just Beauty er klar med de to revolutionerende slankemetoder 'Lipo Laser' og TEI, der får bugt med topmaven, hængearme og de lidt for store lår. Få i dag 8 klip til Lipo Laser eller 5 klip til en kombineret Lipo og TEI-behandling til en uhørt lav pris.

1795 kr.
Værdi: 8600 kr. (Spar 79%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Sweetdeal har unikt fået mulighed for at forlænge dealen med Sankt Gertruds Kloster, som åbner dørene op til det stolte spisested og serverer deres 4-retters månedsmenu inkl. et glas forfriskende champagne i maj, juni og august.

325 kr.
Værdi: 650 kr. (Spar 50%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Foråret er på vej, og om lidt springer både konfirmander og studenter ud. Forevig øjeblikket med professionelle portrætfotos hos fotograf Henrik Løfqvist. Billederne kan også bruges til at friske profilbillederne til datingsiden, LinkedIn, CV’et, modelmappen eller hjemmesiden op.

299 kr.
Værdi: 1045 kr. (Spar 71%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Nyd autentisk og frisklavet sushi fra Yuki Sushi i Fredensborg. Vælg mellem luksus menuen med 38 stk. eller den store menu med hele 60 velsmagende stk. Du kan nyde din sushi i restauranten eller som take away. Pris fra 195,-

195 kr.
Værdi: 406 kr. (Spar 52%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Klassisk kulinarisk velsmag, som take away, hos stilistiske Guru i centrum af København. Vælg imellem ikoniske 'Chicken Tikka Masala' eller 'Hot Coconut Chicken' inkl. ris til 59 kr. eller 'Shrimp Chat' marinerede rejer med en hjemmelavet Mango Lassi til 49 kr.

49 kr.
Værdi: 99 kr. (Spar 51%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Gør din frokost hos Amalfi til noget særligt med en flaske italiensk hvidvin af topkvalitet. Du vælger selv mellem silkeblød chardonnay eller frisk og sommerlet pinot grigio. Alla salute!

199 kr.
Værdi: 479 kr. (Spar 58%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Vælg én af La Bellas tre lækre burger menuer, og spis dig dejligt mæt i en saftig, hjemmelavet bøf på en blød fuldkornsbolle, inklusive krydrede kartofler og alt det tilbehør der passer til det perfekte burger måltid.

49 kr.
Værdi: 99 kr. (Spar 51%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Vælg mellem en Luksus Brunch eller en 2-retters frokostmenu på restaurant Amalfi ud til Gråbrødretorv. Maden kan både nydes udenfor på den hyggelige, opvarmede terrasse eller indenfor i den herskabelige restaurant.

49 kr.
Værdi: 139 kr. (Spar 65%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Giv dig selv et velfortjent pusterum, og oplev en indre ro med tre yoga lektioner hos Loosen Up. Træn på små hold i den nyistandsatte og hyggelig yoga sal på Amager Strandvej.

99 kr.
Værdi: 360 kr. (Spar 73%)
Se dagens deal
Sweetdeal

FireflyGarden er et vegetarisk gourmetkøkken over for Torvehallerne. Fokus er lagt på økologi og bæredygtighed, og alle råvarer er håndplukket fra lokale leverandører. Sammensæt din egen 3-retters aftenmenu.

145 kr.
Værdi: 290 kr. (Spar 50%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Today's Deal: Dine hænder er dit visitkort, som du præsenterer dig med dagligt. Få flotte gelenegle hos Art of Wellness i Lyngby. Du kan vælge imellem naturlig tip eller franske negle, og gå sommeren i møde med de smukkeste hænder.

325 kr.
Værdi: 700 kr. (Spar 54%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Velkommen i overhalingsbanen! Ballerup Gokart Center vifter det ternede flag og giver dig 30 minutters hæsblæsende gokart på deres store bane, som Jason Watt kalder "Danmarks bedste" - gælder et helt år!

159 kr.
Værdi: 330 kr. (Spar 52%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Midt i Eskemoseskoven med udsigt over Sjælsø ligger 'Jægerhytten'. Siden 1700-tallet har den indtaget en af Nordsjællands mest charmerende beliggenheder. Oplev alt dette sammen med en gourmetmenu à 3 retter.

187 kr.
Værdi: 375 kr. (Spar 50%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Send smagsløgene på en eksotisk rejse i det thailandske køkken. Populære Mee Duang Thai deler ud af deres viden og passion, så I kan sætte trumf på take-away'en med krydrede og farvestrålende retter - to for éns pris!

77 kr.
Værdi: 154 kr. (Spar 50%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Lækker klipning inkl. vask og styling hos 'Hair Dimension' på Vesterbro. Værdibeviset er gyldigt i seks måneder og kan derfor let gemmes til en festlig lejlighed til enten for- eller sensommer. Spar desuden 50% på farve.

199 kr.
Værdi: 400 kr. (Spar 50%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Smæk fødderne op og lad zoneterapeut Anne-Grete Brandt tage sig kærligt af dem! Du får hele 60 minutters zoneterpi eller en øreakupunktur-behandling, der hjælper din krop af med smerter og ubalance og skaber komfort, velbehag, fornyet energi og giver mere overskud i hverdagen.

99 kr.
Værdi: 200 kr. (Spar 51%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Har vinteren været hård ved din bil? Lad professionelle få den på ret køl igen. 'Bilhuset Glostrup' tilbyder et professionelt serviceeftersyn inkl. olieskift samt reservedele og skift til sommerhjul fra 795,- Gælder ALLE bilmærker!

795 kr.
Værdi: 1608 kr. (Spar 51%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Har du brug for en ny, frisk forårsfrisure, der kan skubbe vintertankerne lidt på afstand? Få en stilsikker klipning inkl. vask lige efter dine ønsker hos talentfulde 'Salon MiCa' i Slagelse. Spar op til 50%!

160 kr.
Værdi: 320 kr. (Spar 50%)
Se dagens deal
Sweetdeal

ANTALYA Wellness-rejse til skønne Antalya i Tyrkiet inkl. fly t/r, 5 nætter på 5-stjernet spahotel med morgenbuffet, 2-dages udflugt til det smukke naturfænomen Pamukkale samt sightseeing og spændende udflugter i Antalya regionen - herunder besøg i den gamle bydel med farverige bazarer og antikke ruiner.

1699 kr.
Værdi: 4998 kr. (Spar 66%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Today's Deal: Slår snackkurven ikke til? Så sæt gastronomisk trumf på bowlinghyggen med en saftig oksefiletsteak eller hjemmelavet burger i Ballerupbowling.dk's bøfhus. Priser fra 89 kr. pr. person inkl. 1 times bowling.

89 kr.
Værdi: 189 kr. (Spar 53%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Restaurant Nino e Franco er en gastronomisk familieinstitution med hele 29 år på bagen. Prøv deres forførende 3-retters italienske aftenmenu med forrets-variation, oksemørbrad og panna cotta. Dealen gælder et helt år!

149 kr.
Værdi: 309 kr. (Spar 52%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Råhygge der tager kegler! Hiv op til fem af vennerne med til en omgang bowling på en af Ballerupbowling.dk's tyve baner. Mens du venter på din tur, kan du gå ombord i en sprød snackkurv.

99 kr.
Værdi: 215 kr. (Spar 54%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Drop kantinemaden eller de daglige rugbrødsklemmer og nyd i stedet en 2-retters frokostmenu på byens franske foretrukne, Mon Amour. Vælg mellem Moules eller Steak frites og hjemmelavet kage eller is til dessert.

90 kr.
Værdi: 250 kr. (Spar 64%)
Se dagens deal
Sweetdeal

Giv dig selv og din kære en oplevelse for livet og tag på en vandring under Christiansborg. Her kaster blafrende fakler lys over de imponerende ruiner og Københavns fantastiske historie, og måske møder I biskop Absalon i de snævre gange? Vælg mellem 3 forskellige datoer i februar måned.

95 kr.
Værdi: 190 kr. (Spar 50%)
Se dagens deal
Side: 1